Bra städservice är så viktigt

Jag har alltid haft svårt för att låta en annan människa komma in i mitt hem, därför var det extra svårt att ta hjälp av en städservice för första gången. Nu har jag använt mig av städhjälp i två år och kan helt klart säga att det är ett av de bästa beslut jag någonsin tagit. Eftersom jag har barn hemma har det varit ännu viktigare för mig att hitta rätt firma. Personalen skulle komma att befinna sig på plats samtidigt som mina barn var hemma efter skolan. Jag ville ha en städfirma som jag kunde lita på, som höll tiderna och som gjorde allt från fönsterputs till storstädning.

Städning på arbetsplatsen

När min arbetsgivare sökte en ny städfirma till företaget var jag snabb med att rekommendera den jag använder mig av själv. Jag har via hemsidan sett att man kan beställa industristädning vilket var exakt det som företaget behövde. Oftast var lokalerna smutsiga och få anställda tog sitt ansvar med att plocka undan efter sig och ännu få hjälpte till att dammsuga eller moppa. Detta gjorde att företaget fick ett tråkigt utseende för både oss som arbetade där och även för besökare som tittade förbi. Tack vare städfirman har vi inte längre det problemet och arbetsmiljön är både bättre och fräschare på många sätt.

  • Städservice ger frihet till annat
  • Rätt att använda sig av rut-avdrag
  • Många olika typer av tjänster

Att anlita en städfirma är något jag skulle rekommendera de allra flesta människor att göra. Genom att få hjälp med städningen får man mer tid för familjen och har också en chans att göra sånt som man tycker bättre om än att städa. Anlitar du en riktigt bra firma kan du vara säker på att jobbet blir ordentligt gjort och en stor fördel för privatpersoner är att man kan använda sig av avdraget för hushållsnära tjänster. Detta gör att även den med sämre ekonomi kan unna sig ett städat hem.