Det är oftast säkrare med dubbade vinterdäck

Vintern är ju inte här ännu men jag har inför kommande vinter haft funderingar om vinterdäck med eller utan dubbar. På många sidor kan man läsa om fördelar med de olika sorterna, det jag vill veta är vad som är bäst. Nu har jag i alla fall kommit fram till att dubbdäck är det bästa för mig då den typen av däck ger ett mycket bättre grepp på halt väglag med is och när det blir blixthalka.

  • Bra grepp vid blixthalka
  • Bättre än dubbfria på is
  • Säkert för mig

Om du också är intresserad av att veta mer om vilka däck som är bäst tycker jag att du skall kolla upp det genast. Var tvungen att byta däck i våras också inför sommaren på en däckfirma i Göteborg. Då fick jag jättebra information om olika typer av däck och kunde därefter göra ett val. Kör med säkra däck du med, det är en billig livsförsäkring för både dig och dina medtrafikanter.