Det finns många lösningar när verksamheten växer

Ibland så växer verksamheten fortare än vad man hinner med och det kan behövas exempelvis fler kontor eller omklädningsrum till personalen. Då kan kontorsmoduler i form av baracker vara ett mycket bra alternativ. Jag har fått i uppdrag att snabbt hitta trivsamma och funktionella lokaler till företaget. Det finns riktigt snygga lösningar som uppfyller alla önskemål och långt över min förväntan. De kan anpassas till all sorts verksamhet och alla som behöver få plats. Lösningarna är skräddarsydda och kan vara mer eller mindre permanenta. Du bestämmer antal och utformning och kan använda dig av detta precis så länge du själv behöver.

Professionell hjälp utan krångel
När vi behövde hyra flyttbart kontor kontaktade jag Indus och fick ett gott personligt bemötande från professionell personal som kunde lyssna på mina önskemål och svara på alla mina frågor. De är erfarna på området och en pålitlig leverantör som tog mina synpunkter på största allvar. Genom lång erfarenhet vet de vilka lösningar som passar allra bäst och de var inte rädda för att påpeka korrigeringar och ge synpunkter på förbättringsförslag utifrån det jag hade gett dem till att börja med. De tog noggrant reda på de fakta som behövdes och hade mycket genomtänkta förslag på tillbehör i en professionell broschyr.

Praktiska planlösningar ger lättskötta lokaler.
Informationsrika broschyrer ger snabbt en god uppfattning. Prisvärda seriösa avtal gör alla parter nöjda. Det var enkelt att gå från beslut till handling med hjälp av det här företaget. Barackerna var snabbt på plats. De var snygga både utanpå och inuti. De var lätta att sköta om och när vi inte behövde dem mer återställde de platsen på nolltid. Alla deras löften uppfylldes och överenskommelser hölls till punkt och pricka. Personal och besökare var nöjda, de gillade miljön. Det var verkligen genomtänkta, ändamålsenliga lokaler. Jag rekommenderar dig som har behov av tillfälliga lokaler att kolla upp denna lösning först.