Om olyckan är framme!

I förra veckan var vi med om en obehaglig händelse på mitt jobb. På kafét där jag jobbar delar vi ingång med ett annat företag bredvid oss. En restaurang som är väldigt trevlig.
Mitt i eftermiddags-rushen såg jag hur det plötsligt blev mycket uppståndelse utanför restaurangen och någon ropade att det brann i deras kök! Jag skyndande mig till vårt personalrum för att se om det var någon där och om branden spridde sig in hos oss. Vi alla sprang ut och evakuerade lokalerna.

Som tur var kom brandkåren väldigt fort och branden var under kontroll. I efterhand har vi fått veta att vi hade otrolig tur, tur i form av att restaurangen hade använt sig av brandisolering. En av killarna som jobbar i köket hade en kompis som jobbade på ett företag som heter Fogspecialisten, som hade varit och besökt dom bara någon månad innan. De jobbar bland annat med brandisolering som är väldigt viktigt och användbart i större lokaler där man delar rör och ventilation.

Det är ju precis det vi gör med flera andra företag här i köpcentrumet. De hade varit hos dom och brandsäkrat hela lokalen. Vilken tur att de hade varit här innan branden utbröt.
Nu har även vi beställt in en offert från Fogspecialisten för att säkra våra lokaler också! Hoppas ni har en fin dag!