Praktik hos en glasmästare

Nej, det är inte jag som skall göra praktiken, jag är för gammal för sånt.

Men min brorson skall praktisera hos Glasjouren. Jag blev så himla glad när jag hörde det. Varför undrar ni säkert, men i ärlighetens namn så är det inte många ungdomar i dagsläget som vill göra tunga jobb.

Jag upplever att de flesta vill sitta framför en dator och jobba, ingen är villig att jobba hårt vilket skapar ett problem i framtiden.

Oavsett vad jag tycker och tänker så blev jag iallafall glad över att Hampus skulle praktisera där. Hampus går i 9:an och praktikperioden börjar snart. 2 veckor skall han vara där, jobba från 7 till 16. Lära sig massa nya saker och få nya perspektiv. Fantastiskt.

Tack till alla företagare som tar in praktikanter, ni hjälper ungdomar otroligt mycket!

Och tack glasjouren för att ni tar in Hampus!