Vad är egentligen HTC Superfloor? Jag reder ut

HTC Superfloor är verkligen ingen nyhet i industribranchen. Ändå blir många förundrade över metoden och vad den kan göra för en verksamhet. Kanske är det just det som är hemligheten bakom ett vinnande koncept.

Med sin otroliga hållbarhet är den här metoden helt outstanding vad gäller industrigolv, offentliga- och till och med hemmiljöer!
Hur går det då till? Det ska jag försöka bena ut.

Betong är gjord av vatten, cement, bergmaterial och ballast. Det är inte en helt jämn ”smet” eftersom ballasten kan vara rätt grov. Detta resulterar i att när betongen är lagd sjunker således ballasten mot botten. När golvet sedan härdat är det översta lagret, betonghuden, inte särskilt starkt.

För att få ett hållbart, friktion- och vibrationståligt golv behöver man nu slipa bort betonghuden. Det är oftast inte mer än några millimeter och som försäkring ser man ballasten när man närmar sig färdigt resultat.
Efter detta är det finlir och polering som gäller. Nu har du ett riktigt hållbart och lättskött golv som håller i årtionden om det sköts rätt.

HTC Superfloor går att lägga i nya produktioner likaväl som gamla. Så har man ett betonggolv som behövs renoveras är detta en ypperlig metod.

Ett företag som jobbar med det här är Inhab, de har många års erfarenhet!
Om du fortfarande undrar mer om HTC Superfloor så kan jag verkligen rekommendera ett samtal till dem!

Så vad är då hemligheten bakom ett vinnande koncept? Fortsätt överraska och förundra.